Vagebond is terug!

Na een maand te zijn weggeweest en vele verzoekjes te hebben ontvangen keert het feest éénmaal terug voor de zomer.

Na een maand te zijn weggeweest en vele verzoekjes te hebben ontvangen keert het feest éénmaal terug voor de zomer. Deze vrijdag 29 mei wordt er weer ouderwets geknald in club Home te Amsterdam!

Speciaal voor deze editie heeft de hele club een totale facelift gekregen... want voor de echte Vagebond feel is er eindelijk weer de beschikking over twee keiharde dansruimtes.

Beneden zullen de guest dj’s deze avond hun recent gewonnen Gouden Kabouter zwaar moeten verdedigen in een strijd tegen de enige echte Vagebond residents. Dolle beats en gekheid tot in de laatste uurtjes verzekerd dus.

Boven is het eindelijk weer tijd voor de intieme setting die zo lang gemist is. Verwacht niks anders dan heerlijke lounge bedden a la Nikki Beach Miami, wulpse dames in korte rokjes, een Vagebond-organisator die zijn draaidebuut zal gaan maken en een flamboyante dansvloer.....waar gewoon weer gedanst én gerookt mag worden!

Er zijn dus zoals gezegd voor deze editie weer een heel arsenaal aan ruige dj's uitgenodigd die je zullen onderdompelen in een bombardement van vuige beats die de stringetjes tot in de late uurtjes zullen laten trillen. De enige echte platenridders van dit moment, de heren van Beesmunt Soundsystem, zullen de Mainroom wederom op onorthodoxe wijze inluiden in dit schouwspel der aardkrachten waarna de speciale gasten voor deze avond, de mannen van Guerilla Speakerz, hun recent gewonnen Gouden Kabouter de stuipen op het lijf zullen jagen met een duivels bombardement aan Disco, Fidget, Club, Electro and fuige Beats.

Boven zal de Italiaanse Valentani, Cinema Royale's euforische uptemo alter-ego, je met een liefdevolle receptuur aan onversneden disco en verleidelijke house tot in de extreemste uurtjes weten te verleiden. Dit maal op smaak gebracht door het allereerste clubdebuut van Vagebond organisator Devi. Uiteraard gaan er de hele avond weer excentrieke en schaars geklede engeltjes rond die je met de nodige Cupido-pijlen zullen belagen.

Dus voor wie na de stevige strand-, terras- of lanterfant sessie nog heerlijk wil doorknallen, club Home is ‘the place to be’!

Vagebond
Vrijdag 29 mei
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Tijd: 23.00 – 05.00
Table reservations: tableservice@clubhome.nl
www.vage-bond.com
www.clubhome.nl

Event inserted by gu_ups.

Whoisgoing

Nobody seems to be going there. What about you?

Picturesandvideos

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login