Sole Providers

13 June 2009 23:00 - 05:00 @ Club Home
http://www.clubhome.nl
Share

De providers Andy Callister, Jimmy Carris, Phonic Funk, Timothy Watt, Mark Junior, Fullscale en Goodgrip gaan op Sole Providers hun "eigen ding" doen. Geen hitjes draaien daar kun je tegenwoordig overal wel voor terecht maar een mix van deep underground Solefull house geluid.


Het Sole Providers deejay team staat muzikaal onder leiding van Andy Callister. Deze super talent volle deejay focust zich momenteel op zijn grote liefde, produceren. Zijn releases zijn eerder uitgekomen via Digi Dance en nu bij Crème Fresh al zijn tracks worden zeer goed ontvangen in de (inter)nationale scene. Verwacht de komende maanden nog veel meer dikke releases van deze man!


Nieuw talent Jimmy Carris is pas negentien maar draait of hij al 20 jaar in het vak zit. Met zijn produceer maatje J-Dare en de vocalen van Knowledje hebben zij deze maand hun eerste productie uitgebracht bij het label Crème Fresh. Dit zeker niet zonder succes de track werdt meteen opgenomen op de Latin Village Cd en werd vorige week zelf gedraaid in de radioshow van Roger Sanchez Releaseyourself!


Timothy Watt organiseerd de inmiddels beruchte Deepheat avonden in de NL samen met Greg van Bueren die samen met zijn broer Roog Hardsoul vormen. Timothy heeft het niet van een vreemden want zijn oom Robin Albers was natuurlijk verandtwoordelijk voor de house klassieker Plastic Dreams.


Deejay en producer Phonic Funk heeft vorig jaar de landelijke producer contest genaamd Vinylized gewonnen. Zijn tracks, remixen en edits krijgen support van o.a. Brian Tappert, Hardsoul, Axwell, Laidback luke, Fedde Le Grand, Funkerman, Gregor Salto, Roog en Erick E


Fullscale en Goodgrip de Supperclub Monday mannen gaan inplaats van de kelder nu de zolder op zijn kop zetten met hun Solefulle tunes. Op zolder gaan jullie (op)voeden met oud en nieuw, origineel en sample, goed en slecht. Deze avond krijg van hun de slagroom op de aardbeien waar je al zo lang naar uit hebt gekeken.


Mark Junior is geinspireerd geraakt door Carl Cox en Erick Morillo. Mark is toen gaan draaien in zijn woonplaats Schagen in 2001. Daar was hij al snel te groot voor geworden en hij draait nu in binnen en buitenland op verschillende evenementen.


Sole Providers
Andy Callister, Jimmy Carris, Phonic Funk, Timothy Watt, Mark Junior, Fullscale en Goodgrip
Club Home Wagenstraat 3 Amsterdam Datum Zaterdag 13 juni 2009
Tijd van 23.00 uur tot 05.00 uur Entree aan de deur € 10

Event inserted by gu_ups.

Whoisgoing

Nobody seems to be going there. What about you?

Picturesandvideos

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login