It’s all about the Benjamin

26 June 2009 @ Club Home
Share

Vrijdag 26 juni vind de tweede editie plaats van “It’s all about the Benjamin” in club Home te Amsterdam; de avond van Marc Benjamin!

De eerste editie was een doorslaand succes; de avond was compleet uitverkocht maar nog belangrijker: het dak ging ervan af, tot het bittere einde de handjes in de lucht!

Marc Benjamin, het grootste talent van de afgelopen jaren. Waar heeft hij niet gestaan of beter gezegd er is geen club meer in Nederland te vinden waar hij de tent niet heeft gerockt met zijn unieke mixing skills en vette platenkeuze. Hij weet als geen ander elk feest te rocken! Met zijn onlangs uitgebrachte EP bij Sneakerz Muzik, met o.a. de toptracks “Nimsay”, “Trick” en “On the Boxes” heeft hij ook definitief zijn naam gevestigd als succesvolle producer. De EP word gesteund door vele dj’s in binnen- en buitenland. Ondanks zijn overvolle agenda heeft hij een gaatje weten te vinden om zijn fans te trakteren op een intiem avondje waar je dikke, opzwepende, energieke house beats kan verwachten!

Ook dit keer heeft hij weer zijn best gedaan om een fijne line-up bij elkaar te zetten. Wat dacht je van Baggi Begovic: deze succesvolle dj/producer is niet meer weg te denken uit de scene! Als resident voor feesten als Sneakerz, Housequake en Addicted weet hij met zijn unieke sound het publiek voor zich te winnen. En niet te vergeten; de superster Christina Aguilera heeft hem benaderd voor een remix van haar nieuwe plaat “Keeps Gettin’ Better” welke inmiddels is gereleased. En de nr.1 positie welke Baggi Begovic behaalde in de Amerikaans billboard met de remix “I’m a Fire” van Donna Summer is ook niet mis! Het duurt niet lang meer voordat Baggi Begovic wereldwijd zal doorbreken.

Het producers/dj duo Remaniax zullen deze avond tevens muzikaal ondersteunen. Zij zijn zonder enige twijfel de talenten van dit moment! Hun tracks worden gedraaid door niemand minder dan Tiësto & Roger Sanchez. De laatste heeft hun remix “Love is the Answer” vele malen gedraaid in zijn radioprogramma “Release Yourself” en opgenomen in zijn Beatport chart top 10! “Blazin” is de samenwerking tussen Marc Benjamin & Remaniax is inmiddels een hit in zowel binnen- als buitenland.

2009 kon niet beter beginnen voor Yasmin Le Bon. Als eerste Nederlandse dj heeft zij haar entree gemaakt als headliner van de grootste club in Italië, Area Venezia. Haar voorgangers waren o.a. Erick Morillo en Sebastian Ingrossol! Inmiddels draait ze veel in het buitenland, in Italië is ze inmiddels een veelgevraagde dj. Met haar eigen stijl; een unieke combinatie van techhouse/minimal en pompende bassline beats heeft ze haar naam inmiddels gevestigd in binnen- en buitenland. De Master of Ceremony op deze avond is niemand minder dan MC Knowledje.

Op de tweede verdieping zal dj Baz samen met wat vrienden een muzikale cocktail van soulful,sexy, funky, deep house ten gehore gaan brengen. Hiervoor zullen Mike Scot, Jetro Galung, Leon Marvell en Joel B hoogstpersoonlijk voor gaan zorgen.

Anywayss, It’s All About The Benjamin, zorg dat je erbij bent!


It’s all about the Benjamin
Vrijdag 26 juni
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Entree 10 euro voorverkoop via easyticket, ticketonline.nl en alle Freerecordshops
12 euro aan de deur
www.marcbenjamin.nl
www.clubhome.nl

Event inserted by gu_ups.

Whoisgoing

Nobody seems to be going there. What about you?

Picturesandvideos

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login