Framebusters knalt de hokjes uit met house, techhouse, minimal en eclectic!

27 June 2009 @ Escape
20 June 2009 @ Escape
13 June 2009 @ Escape
http://www.escape.nl
Share

De avonden van Framebusters in Escape zijn breder dan de muzikale hokjes waar Nederlanders zo van houden. In de grote clubzaal geniet je niet alleen van house, ook minimal, latin sounds, techhouse en classics komen voorbij dankzij jocks als Terry Toner, D.O.N.S. en resident Raymundo. In de deLux zaal is er helemaal geen vaste sound meer, eclectic is hier het devies, oftewel: alles kan en mag, als het maar dansbaar is! Daar zorgen dj’s als Ruby Wax en Lars Vegas wel voor.

Ook bij het naastgelegen café restaurant De Kroon kom je aan je muzikale trekken. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 ondergaat De Kroon namelijk een transformatie. Ter afsluiting van een smakelijk diner, maar tevens bij uitstek de perfecte warming-up voor een avond uit: De Kroon @ Night! Al sinds 2001 zwaait dj Raymundo de scepter achter de draaitafels van De Kroon. Ook Radikal Roy, Bobby Mash en Leo van der Weijden draaien hier de beste house en deephouse. In één van de vele grote fauteuils kan je relaxed genieten van de sfeer en het uitzicht op het Rembrandtplein. Onbewust zullen de beats je meeslepen naar de dansvloer. Ook staan er met grote regelmaat bekende gast dj’s op het programma en vinden er live acts plaats. De entree is gratis, en houd www.dekroon.nl in de gaten voor alle updates. Niet alleen hier kan je gratis dansen, ook in de Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touché rocken wekelijks deze hotspot aan het Rembrandtplein.

Framebusters trapt op zaterdag 6 juni af met RiskSoundSystem. Deze muzikale en creatieve formatie bestaat uit oude rotten Michael Richters, John Agesilas, Leroy Rey, Chocolate Brown en Ro Achterberg en staat garant voor een funky setje house. Deze zomer zijn ze ook op Dance Valley en Latin Village te vinden. Ook Nicky Romero is erbij, zomerse funky en latin sounds gegarandeerd dus eerste zaterdag van juni! Ruby Wax zorgt voor een afwisselend geluid in de deLux zaal. De week erop is de Duitser D.O.N.S. de groter klapper achter de decks. De bekende producer, dj en Dance4Life ambassadeur leeft naast Hamburg ook in New York en reist de hele wereld af. Drie singles komen er van hem uit dit jaar: D.O.N.S. vs. Jocelyn Brown - Somebodies Elses Guy, D.O.N.S. - Drop The Gun Reworx en D.O.N.S. feat. Terri B. - Keep On Singing. Daarnaast is hij ook nog druk met 10 remixes op het moment. Check zijn The Nighttrain hit hier: www.youtube.com/watch?v=sAgWu4lNTbY

Zaterdag 20 juni vindt de Amsterdam Rockin’ editie van Framebusters plaats: Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax zetten de toon! Deze drie heren zorgen met hun ‘love for housemusic’ voor opzwepende taferelen in Escape. Mc Yanto is er ook bij, en voor de muzikale afwisseling kan je Danney checken in deLux. Op de laatste zaterdag van juni is Electronation frontman Terry Toner van de partij. Met internationale residenties bij o.a. Cafe d’Anvers in Antwerpen, The Egg in Londen, Woodstock69 in Bloemendaal en Sugar Factory in Amsterdam rockt hij de ‘global dancefloor’. De Noorse Tom Boye woont nu in Amsterdam maar draaide ook wereldwijd al in clubs en op feesten als Ministry of Sound, Godskitchen, Global Underground en Miss Moneypennys, vanavond dus in Escape. Lars Vegas host de deLux zaal vanavond.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag Framebusters kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Hieronder de volledige programmering van Framebusters in juni 2009:

Zaterdag 6 juni: Framebusters
RiskSoundSystem, Nicky Romero, Raymundo, mc Jon Agesilas
deLux: Ruby Wax

Zaterdag 13 juni: Framebusters
D.O.N.S., Raymundo, mc Dan Stezo
deLux: Joshua Walter

Zaterdag 20 juni: Framebusters - Amsterdam Rockin’
Raymundo, vs Frederik Abas, Costar on Sax, mc Yanto
deLux: Danney

Zaterdag 27 juni: Framebusters
Terry Toner, Tom Boye, Raymundo, mc Pryme
deLux: Lars Vegas

Event inserted by gu_ups.

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login