Escape presents Framebusters en Shape: voor een compleet weekendje weg!

25 July 2009 @ Escape
19 July 2009 @ Escape
18 July 2009 @ Escape
Share

Voor een compleet weekend uit kan je ook in juli weer in Escape terecht. Alle muziekstijlen komen langs in Escape, Escape deLux, Escape Lounge en de Kroon. In de grote clubzaal geniet je niet alleen van house, ook minimal, latin sounds, techhouse en classics komen voorbij dankzij residents Raymundo en Frederik Abas die respectievelijk de zaterdag (Framebusters) en zondag (Shape) samen met hun muzikale vrienden op z’n kop zetten. In de deLux zaal is er op zaterdag tijdens Framebusters helemaal geen vaste sound meer, eclectic is hier het devies, oftewel: alles kan en mag, als het maar dansbaar is! Daar zorgen dj’s Ruby Wax, Danney, Joshua Walter en Lars Vegas wel voor.

Ook bij het naastgelegen café restaurant De Kroon kom je aan je muzikale trekken. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 ondergaat De Kroon namelijk een transformatie. Ter afsluiting van een smakelijk diner, maar tevens bij uitstek de perfecte warming-up voor een avond uit: De Kroon @ Night! De entree is gratis, houd www.dekroon.nl in de gaten voor alle updates en line ups. Ook in de Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touché rocken wekelijks deze hotspot aan het Rembrandtplein.
Voor Framebusters begint de maand op zaterdag 4 juli met dj’s Raymundo en Lucky Charmes. Mc Yanto is er ook bij en Danney rockt de Escape deLux met zijn eclectic. De dag erop kan je bij Shape swingen met Jeroenski en Frederik Abas. Jeroenski is druk bezig met de promotie rondom zijn nieuwe single My Way. Deze plaat zal zeker langskomen, naast vele andere eigen tracks en remixes.

Zaterdag 11 juli staan Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax voor je klaar! Samen met mc Pryme rocken deze drie heren met hun ‘love for housemusic’ de Escape. Voor de muzikale afwisseling kan je Mr. Mike checken in deLux zaal. Op zondag 12 juli draait Hed Kandi frontman Steven Quarre samen met Frederik Abas de tunes die jij zo graag wilt horen om je weekend perfect af te sluiten, tijdens Shape!

Zaterdag 18 juli worden uit Engeland de bekende producers Prok & Fitch ingevlogen voor Framebusters. Ongetwijfeld dat je al eens een opzwepende track of remix van hen langs hebt horen komen op de dansvloer, zoals The New Wave: www.youtube.com/watch?v=kJ6Rbn5ikYc
Check meer muziek van deze party boys op www.myspace.com/prokfitch
Samen met Raymundo, mc I-fan en Lars Vegas in de deluxe wordt dit geheid een knaller van een avond! De dag erop kan je opnieuw aan de bak, want dan heeft Frederik Abas Born to Funk uitgenodigd tijdens Shape.

De zaterdag erop, 25 juli, viert Raymundo zijn verjaardag! Dit doet ‘ie niet alleen, hij heeft hiervoor veel muzikale vrienden uitgenodigd om een plaatje op te zetten. Phonic Funk, Remaniax, Marcella, Ruby Wax, Daniel Darque, George Anthony, Youri Donatz, Leo van der Weijden, Dave Mayer en mc Dan Stezo zijn dabei! De deLux wordt gehost door Joshua Walter. Zondag 26 juli sluiten dj Jean en Frederik Abas de maand juli af in Escape.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en zondag. Zondag is de entree voor studenten op vertoon van OV of studentenpas gratis. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00-04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Shape, Escape Lounge, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Hieronder de volledige programmering van Escape op zaterdag en zondag in juli 2009:

Zaterdag 4 juli: Framebusters
Raymundo
Lucky Charmes
Mc Yanto
deLux: Danney

Zondag 5 juli: Shape
Jeroenski
Frederik Abas

Zaterdag 11 juli: Framebusters
Raymundo vs Frederik Abas
Costar on sax
Mc Pryme
deLux: Mr. Mike

Zondag 12 juli: Shape
Steven Quarre (Hed Kandi)
Frederik Abas

Zaterdag 18 juli: Framebusters
Prok & Fitch (UK)
Raymundo
Mc I-fan
deLux: Lars Vegas

Zondag 19 juli: Shape
Born to Funk en (Purple Music / Soulfuric Trax)
Frederik Abas

Zaterdag 25 juli: Framebusters: Raymundo's Big B'day Bash
Phonic Funk
Remaniax
Marcella
Ruby Wax
Daniel Darque
George Anthony
Youri Donatz
Leo vander Weijden
Dave Mayer
Mc Dan Stezo
deLux: Joshua Walter
Zondag 26 juli: Shape

Event inserted by gu_ups.

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login