Chickz with Skillz

23 May 2009 23:00 - 05:00 @ Club Home
http://www.clubhome.nl
Share

Na een uitverkochte ‘1 year Anniversary’ in Panama Amsterdam doet Chickz With Skillz weer van zich spreken. Dit maal zullen ze neerstrijken in Club Home Amsterdam. Club Home is nieuw, hip, hot, happening, ietwat prestigieus, kortom: een nieuw Amsterdams succesverhaal net als het succesverhaal van Chickz With Skillz. Deze avond zal gevuld worden met de populairste vrouwelijke DJ’s die de tent met hun opzwepende en energieke muziek zullen schudden. Net als alle voorgaande edities probeert Oz Romita zijn concept te overtreffen en zullen alle aanwezigen getuigen zijn van een onvergetelijke avond. Schrap alle afspraken op zaterdag 23 mei en geniet van de muzikale schoonheid die Chickz With Skillz te bieden heeft. De dames van Chickz With Skillz hebben hun kunsten getoond tijdens populaire concepten als In Bed With Space en Defected In The House waarin internationale artiesten als Copyright (UK), Sandy Rivera (UK), Sin Plomo (Ibiza) opgetreden hebben.

Lin
Één van de meest gerespecteerde vrouwelijke dj’s in de Nederlandse dance-scene. Haar muziek kan omschreven worden als een mix tussen house, techno & minimal. Ze heeft haar kunsten vertoond op Sensation White, Dance Valley, Mysteryland en heeft opgetreden in internationale steden zoals Miami en Jakarta. Naast het mixen van platen produceert ze haar eigen nummers.

W&DY (resident CWS)
Een geboren entertainer die als sinds haar jonge jaren optrad in een dansgezelschap. Iedere plaat die ze draait, moet groovy maar vooral sexy zijn. Door haar energieke optredens is ze een veelgevraagd artiest geworden in heel europa en o.a.Dubai, Australie en haar moederland Indonesie. Haar guest appearance zijn in Superfreaks & Bliss Deluxe en ook daar laat ze de crowd helemaal los gaan. Haar meest recente project is Stripe Two…The Ultimate B2B Team met Oz Romita.


MARCELLA
Ze is een van ’s werelds bekendste vrouwelijke dj’s, die haar vak al tien jaar maar al te goed verstaat. ?. Naast haar lovende en technisch bijna volmaakte draaikwaliteiten organiseert ze de drukbezochte Planet House Nights, heeft ze een eigen radio show Planet House Radio en worden haar producties dik ondersteund door de grootste dj’s, heeft ze remixen gedaan voor internationale producers en werd ze bekroond tot “meest sexy dj van Nederland 2008 ?.

MISS MONICA
Begon al in 1992 in de housescene als resident van Nighttown. Vandaaruit werd ze werkelijk overal in het land gevraagd. Op het hoogtepunt van haar populariteit bracht ze enkele zeer succesvolle compilatie cd's uit. Ondanks dat ze in 1998 door een slopende ziekte vijf jaar uit beeld was, kwam ze in 2004 heel erg sterk terug met als hoogtepunt haar eerste optreden in Club Las Palmas Rotterdam. Dit resulteerde in een succesvolle comeback waarbij succesvolle nieuwe releases, waaronder 'BOSSAMONICA' en 'RICH DAY', niet konden uitblijven. Haar eigen avond 'ABSOLUTELY STEREO' is altijd een enorm succes geweest en hiermee is zo onlangs ook mee terug gekeerd.

MISS BUNTY
Ze werkte al met grootheden als DeepDish en Tom de Neef en is onderdeel van de populaire formatie DD ALLSTARS waar ook percussionist Norman Soares deel van uitmaakt. De diepgang en warmte in haar stem zorgen voor de ideale aanvulling de muziek van bovenstaande artiesten.

Event inserted by gu_ups.

Whoisgoing

Nobody seems to be going there. What about you?

Lounge

You need to be a registered user to discuss the event in the lounge.
Register / login